Vakuutusmeklari Rewenda Oy osaksi Söderberg & Partners-ryhmää

Valtakunnallinen vakuutusmeklaritoimisto Rewenda on liittynyt osaksi pohjoismaista Söderberg & Partners vakuutusmeklariryhmää. Rewendan osake-enemmistöä koskeva kauppa solmittiin 6.3.2019.

Söderberg & Partnersilla on noin 2 000 vakuutusmeklaripalvelujen ja finanssialan asiantuntijaa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Ryhmittymä on vakuutusyhtiöistä riippumaton ja alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Rewenda on perustettu vuonna 2011 ja työllistää yhteensä 29 asiantuntijaa seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Rewendalla on vahva erityisosaaminen pörssiyritysten, keskisuurten ja suurten yritysten sekä julkisyhteisöjen vakuutusmeklari- ja riskienhallintapalveluissa. ”Tällä yritysjärjestelyllä vahvistamme kansainvälisiä palvelujamme ja turvaamme asiakkaidemme laajenevat palvelutarpeet globaalisti”, kertoo Kari-Pekka Hakala, Rewenda Oy:n toimitusjohtaja

Asiakkaiden palvelu jatkuu ennallaan Rewendan ammattilaisten toimesta.

Vakuutusyhtiöistä riippumattomana vakuutusmeklarina asiakkaidemme edunvalvonta on tärkein tehtävämme. Isompana toimijana neuvotteluvoimamme asiakkaidemme vakuutussopimusten hinnoitteluun ja ehtojen sisältöön kasvaa huomattavasti” kommentoi Kari-Pekka Hakala, Rewenda Oy:n toimitusjohtaja.

”Olemme rakentamassa Söderberg & Partners-ryhmästä Suomen markkinajohtajaa, joten aiomme tulevaisuudessa rekrytoida lisää asiantuntijoita eri tehtäviin Suomessa” kertoo Markku Rantanen, Söderberg & Partners Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

”Kaupan myötä pystymme täydentämään yrityksen palveluja ja toiminta-aluetta markkinoilla”, toteaa Rewendan hallituksen puheenjohtaja Ari Schwartz

Söderberg & Partners Suomessa 2019: Liikevaihto yli 9 M€ ja asiantuntijoita yli 70. Ryhmittymä on nyt Suomen 3. suurin ja tavoitteenamme on olla suurin. Söderberg & Partners Finlandiin kuuluvat Rewendan lisäksi Semita, Optimum Insurance Consultants, Benefit Advisors, Meklaritalo, ITM Brokers, MSR Finser ja Finnrisk. Rewenda on ryhmittymän suurin yritys.

 

 

Lisätiedot:

Kari-Pekka Hakala, Rewenda Oy:n toimitusjohtaja

kari-pekka.hakala@rewenda.fi, 050 361 1259

Markku Rantanen, Söderberg & Partners Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja markku.rantanen@soderbergpartners.fi, 050 530 7508

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tämän kysymyksen tarkoitus on estää automaattisten roskapostien lähetys.
3 + 14 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.