Blogi

Haemme meklariassistenttia vahvistamaan asiakaspalvelutiimiämme ensisijaisesti Helsinkiin. Arvostamme aloitteellisuutta ja rohkeaa asennetta uuden oppimiseen. Katso ilmoituksesta tarkemmat tiedot ja hae mukavaan joukkueeseemme.

Kari-Pekka Hakala

Rewenda Oy;n toimitusjohtaja

Valtakunnallinen vakuutusmeklaritoimisto Rewenda on liittynyt osaksi pohjoismaista Söderberg & Partners vakuutusmeklariryhmää. Rewendan osake-enemmistöä koskeva kauppa solmittiin 6.3.2019.

Yrityksen koosta riippumatta yrityksen vakuutukset muodostavat kokonaisuuden, jota on säännöllisesti kehitettävä, jotta vakuutusturva pysyy ajantasaisena yrityksen toiminnan kasvaessa tai muuttuessa. Osa yrityksistä hoitaa vakuutusasiansa itse, osa ulkoistaa vakuutusasiat vakuutusmeklarille.

Rewenda ja Emkine ryhtyivät kumppanuuteen etsiessään asiakkaidensa toiveesta tahoa, joka voisi tuoda osaamista vakuuttamiseen ja työterveyshuollon palveluiden hankintaan. Molempien yritysten asiantuntijoiden työtä ohjaavat riippumattomuus, vaikuttavuus ja mitattavan arvon tuominen asiakkailleen.